BYGGSTÄDNING UPPSALA

Vid nybygge & renovering

Välkommen till oss – din nya partner för byggstädning i Uppsala! Vi ger dig byggstädning till marknadens bästa pris och med marknadens högsta kvalitet! Samarbetar du med oss har du alltid någon att vända dig till när du behöver hjälp med byggstädning. Kontakta oss via vårt kontaktformulär  eller direkt på telefon: 0771- 811 811.

Flyttstädgruppen i Uppsala

När man bygger ny bostad (oavsett om det gäller lägenheter, hus, stuga eller villa) uppstår lätt ett stort behov av städning, upprensning och lättare sanering av byggplatsen inför själva inflyttningen eller försäljningen.
Där kan vi på Flyttstädgruppen i Uppsala erbjuda omfattande tjänster (såväl invändigt som utvändigt), så att bostaden snabbt står redo för inflyttning – under tiden kan ni lägga er tid & energi på annat väsentligt.

Vi erbjuder Byggstädning till bästa pris.

50% Rut-avdrag

Vi erbjuder Byggstädning Uppsala till bästa pris.

Byggstädning med kvalite garanti

Varför välja oss för byggstädning i Uppsala?

Byggstädning kräver kunskap om vart avfallet ska ta vägen, rätt utrustning för att utföra jobbet och personal som är utbildad för att effektivt ta hand om den här typen av städning och saneringar. Vi har lång erfarenhet av att byggstäda åt en mängd olika byggföretag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare i Uppsalas län.

Hos oss får du möjlighet till städning såväl under arbetets gång som slutstädning inför besiktning.

Vatten viktigt vid städuppdrag

En annan detalj som kan vara bra att tänka på inför en byggstädning av en byggarbetsplats är tillgången till vatten, som av ganska självklara skäl är viktiga när det handlar om lokalvård. I de flesta fall är detta inget problem, men vid byggen kan det ibland vara så att vatten inte är installerat. Är så fallet så är det bra att vi meddelas om detta.

Vid sidan av byggstädning kan vi även erbjuda en rad andra professionella städtjänster, bland annat Flyttstädning Uppsala, Visningsstädning, Dödsbostädning & Lokalstädning. Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster.

Byggstädning Uppsala

Kontakt oss

Vi erbjuder också byggstädning i Uppsala till bra priser med kvalitetsgaranti.
Kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag!

Byggstädning till bästa pris